Adidas NY 90 Pas Cher

2 Jahre 1 Monat her #1 von bushione@outlook.com
A valaha volt legsikeresebb Adidas Skateboarding cipő, a Vente Adidas NY 90 azonnali klasszikussá vált a megjelenés után letisztult, foci ihletésű vonalaival és páratlan fedélzeti teljesítményével. Az Adidas Skateboarding most még soha nem látott tiszteletben tartja a cipőt, a valaha volt legprémiumabb konstrukciójával. A Busenitz Scheinfeld névre keresztelt sziluett fényűző változata az eredeti Adidas Scheinfeld németországi gyárában készült, amely ma az egyetlen Adidas tulajdonában lévő cipőgyár a világon. A vajas-puha, teljes kiőrlésű fekete bőr felsőrész fémes arannyal és pirossal díszített, a klasszikus Busenitz színséma érdekében. „Made in Germany” címkéket adnak a nyelvekhez, hogy befejezzék a Busenitz Pro különleges kiadását.

Dateianhang:


Az évforduló környékén visszatért a klasszikus T-toed stílus, és az adidas Originals újabb kör Indoor Gazellákkal áldott meg minket a nyári szezonra. Acheter Adidas NY 90 Íme öt hamarosan megjelenő Adidas Originals Gazelle Indoor alacsony tető, amelyek mindegyike ragaszkodik a jól bevált formulához a klasszikus kéttónusú színvilággal. Mindegyik pár áttetsző gumitalppal rendelkezik, amely kiválóan néz ki és komoly tapadást biztosít

Fent találja az új Adidas NY 90 Pas Cher három különböző tónusú színben, amelyek közül választhat. Az Ön által választott kék, tiszta ónix vagy skarlátvörös színben mindhárom kínálat tónusos felsőrésszel érkezik, amelyet a nyelven, a sarokban és a három csíkban az oldalsó paneleken található fehér ütések ellensúlyoznak. Bár a felsőrész modern átalakítást kapott a könnyű szerkezetnek köszönhetően, az Adidas gondoskodik arról, hogy az új modellt egy kis vintage fellángolásban részesítse, velúr orrdobozokkal és törtfehér talprészekkel.

A '80-as évek Adidas edzőcipői által ihletett, sima formával rendelkező Chaussures de Adidas NY 90 a Trefoil Brand népszerű életmód sziluettje, most pedig prémium python bőr-stílusú felsőrésszel jelenik meg. A szerpentin stílusok monokróm bőrrel készültek, szürke, fehér és fekete színekben, míg a szürke nyelv, a sarokfül és a szempillák tónuskontrasztot kínálnak. Sportos, kétszínű csík fut végig a lábközépen, a talpbetét pedig merész és fényes nyomatot kínál, ami drasztikus – bár rejtett – eltérést mutat a felsőrész csúszós stílusától. A megjelenést ezután egy fehér középtalp és egy puha vászon színű külső talp teszi véglegessé. Az egészséges adag prémium hangulat, amelyet ez az új smink biztosít, csodákat tesz a sportos tornacipőn, és új, új megjelenést kölcsönöz az örökségekkel teli megjelenésnek.

Az Adidas NY 90 Hommes/Femmes a közelmúltban egy egyszerű, mégis elbűvölő fehér és világoskék ruhát kapott névadó évtizedének stílusához illően. Szinte teljes egészében sima, fehér bőrből készült, az alacsony tetős modell iterációját minimális, de figyelemre méltó részletek díszítik, amelyek eltérnek az udvari ihletésű cipők legtöbb kiadásától. Kezdetnek a szokásos kéttónusú csík, amely a lábközépnél található, álcázza a tiszta felsőrész többi részét.

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Ladezeit der Seite: 0.053 Sekunden

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME