Nike React Element 87 Hvid/Laser Crimson/Blå

1 Woche 2 Tage her #1 von ji2apcjr
Dateianhang:Nike dropper nye farvekombinationer af Nike React Element 55 i efteråret, da outletfoots.com skoen får en lys farvepalet med denne Coastal Blue-gengivelse. Dette Nike React Element 55 er dækket af et par forskellige blå nuancer og fremhævet med sit karakteristiske letvægtsmateriale i de øvre, grå gitter-swooshes og subtile rødbrune accenter. En hvid React mellemsål med sorte, rødbrune og blå accenter afrunder udseendet.


Selvom det er et helt nyt tilbud, Nike Sko Herre Sort fremkalder ordningen ligheder med noget af det bedste i React-fortiden, der kontrasterer den kølige tone med en subtil bit mørk burgunder. Den sidstnævnte skygge skitserer øjenstødsløjferne oven på vristen, nitterne ved mellemsålen og endda indersiden af ​​tungen og kraven. Andetsteds fører Cerulean, Green Abyss og den førnævnte blå bly oven på den øvre, hver placeret på en måde, der visuelt efterligner en traditionel konstruktion.


Overdelene med gittermønster er overvejende Nike React Element 87 Hvid/Laser Crimson/Blå farvet i beige, men adskiller sig i skygge mellem forfoden og hælen, hvis sidstnævnte ankommer mørkere og mere mættet. Derudover anvendes understøttende hits af grå på Swooshes efterfulgt af et lille blåt underlag, der hviler langs midten af ​​foden nær halsen. Reaktionsbelastede såler nedenunder præsenteres for det meste med et lyst hvidt ydre, men har også beige / sorte stik, der fungerer synkroniseret med det forstærkede stykke.


Modellen fungerer fortsat som en af ​​ Ny Trend Swooshs frontlinje Sportswear silhuetter på markedet, hvilket efterlader forbrugerne med en uendelig liste over farveveje, der kan føjes til deres rotation hver sæson. For nylig set på den mere farverige side af spektret holder silhuetten denne pulserende bevægelse i live, da den netop er dukket op i en ny forårstilpasset farvevej. Accenter taler det meste her som den øverste gradient fra en blødere lyserød start ved midten af ​​foden og til sidst overgår bagud, der mørkner i en lysere violet nuance.


https://www.outletfoots.com/

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Moderatoren: Rey
Ladezeit der Seite: 0.039 Sekunden

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME