Nike SB Dunk Low Desert Sand/Mahogany

2 Jahre 8 Monate her #1 von cvbr4aqm
Dateianhang:



Ter ere van de Bruins zijn veel van de freeistadium.com overlays geverfd in de titulaire 'Coast', een tint die enigszins doet denken aan UNC's meer productieve 'University Blue'. Veters, treden, swooshes en dergelijke volgen het heldere accent, terwijl de tussenzool en leren onderlaag wit zijn om de tweekleurige schema's van de bovengenoemde beter te weerspiegelen. Elders ronden het geweven label bovenop de tong en het 'Nike'-borduurwerk op het hiellipje het eerbetoon af met een licht vleugje goud.


Het nieuwe paar doet denken aan de Nike Schoenen Sale en heeft een eenvoudig tweekleurig kleurenschema over de voorvoet en middenvoet. De panelen aan de onderkant van de hiel introduceren echter een betoverende paarse tint in de mix, een tint die in 2020 verscheen op tientallen populaire opties van NIKE, Inc. voeringen en aangepaste buitenzolen genieten van "Court Purple". Ten slotte maken tussenzolen het voorstel compleet met een beproefde "witte" make-up.


Met dank aan officiële beelden zien we de Nike SB Dunk Low Desert Sand/Mahogany opgemaakt in de kleuren Sail, Medium Curry en Fossil. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van suède, terwijl een geperforeerde leren neus het ademend vermogen verbetert. Een fossielkleurige Swoosh markeert het paar ernaast, terwijl extra Nike-branding op de tong, hiel en binnenzool verschijnt. De Dunks worden vervolgens aangevuld met een rubberen buitenzool in de Medium Curry-tint.


De geblokte tussenzolen, die 100% Authentiek eronder rijden, zijn voorbereid met een lichtbruine buitenkant en worden gecombineerd met felblauwe zichtbare stiksels. Een volledige rubberen buitenzool rijgt alles samen. Bovendien worden deze door cultuur beïnvloede kicks verpakt in volledig rood papier wanneer je ze ontvangt, en zijn ze gehuisvest in een speciale doos met CNY-achtige knallers aan de buitenkant.


https://www.freeistadium.com/

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Ladezeit der Seite: 0.038 Sekunden

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME