nike air more uptempo hvid

3 Wochen 5 Tage her #1 von kjp00om2
Dateianhang:

Nike Air More Uptempo er noget af en legende i den store sneakerverden. Det tilbudskrs.com blev set på banen, da Chicago vandt mænds pro-basketballmesterskab i 1996. Overvej denne version til børn som en fantastisk tilføjelse til samlingen. Det ærer originalens kølige stil og har de enestående detaljer, der gjorde det til en øjeblikkelig klassiker, inklusive en superglat læderoverdel og selvfølgelig det karakteristiske ”Air” -mærke langs siderne.

En sko, som denne iøjnefaldende lever op til sit navn på flere måder end en. Det er virkelig en "uptempo" -kandidat med sin forhøjede tilgang til alt, hvad nike sko dame sort et barn muligvis vil have i et par sneakers. Nike Air More Uptempo kan prale af mere end bare standout-stil. Den er bygget med ultrablød polstring, der får hvert trin til at føles - du gættede det - som at gå i luften. En praktisk ydersål i gummi afslutter udseendet og fremmer sikker slid på og uden for banen.

Denne gang modtager den klassiske basketballmodel kendt for sin udsmykkede "AIR" branding en farve inspireret af Scottie Pippens Chicago Bulls-dage. Denne nike air more uptempo hvid iteration har en hvid, sort og rød farve med "PIP" logoet på hver hæl. ("PIP" -mærket blev introduceret på hans første officielle signaturmodel, Air Pippen 1 i 1997.) Den hvide læderoverdel opvejes af fed sort "AIR" -mærke for at give denne sneaker et iøjnefaldende look.

Den klassiske 100% autentisk branding af AIR på sidepanelet er stor og høj. Hvad gør denne retro så meget bedre end de andre? Nike snappede af overraskende fans med en tredobbelt farveblok. Tre farver i en stor sko får disse dårlige røvspil til at trampe i konkurrencen. Hvis du er den type, der kan lide at lade dit lys skinne, har du held. Nike skitserede hvert bogstav på sidepanelet på Nike Air More “Tri-Color” Uptempo i reflekterende materiale. Signaturordet "AIR" vil straks dukke op, når det rammer lyset.

https://www.tilbudskrs.com/

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Ladezeit der Seite: 0.067 Sekunden

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME