Nike Air Force 1 "Orange Skeleton"

3 Monate 2 Wochen her #1 von Kimigy
Je hebt het zwarte paar gezien, nu krijgen many of us een officiële blik op de 3M x Nike Air Force 1 High in typically the White colorway. Deze samenwerking tussen 3M en Nike kleedt de Nike Air transport service 1 High aan throughout een wit leren bovenwerk dat in contrast staat attained de Zilveren swooshes en hel 3M zilveren honingraatdetails op de neus en adversidades.  ftwrselects.com   Andere kenmerken zijn fuente tongen met het Dual-logo bovenop een stevige witte rubberen zool. Tijdens alle vele transformaties van fuente Nike Air Force 1 zijn de exclusieve dameskleding verreweg het meest excentriek, omdat ze vaak de originele constructie van het iconische silhouet hercontextualiseren met patchworkelementen, off -kilterplaatsingen en nog veel meer.

De Nike Air Force 1 Sage is usually een andere lifestyle-iteratie lorrie de klassieke Air Force one particular en is exclusief voor dames. Uitgelicht in een ‘Lemon Venom’ -thema dat perfect bij de anteojos / zomer past, is usually het ontwerp van fuente sneaker bijgewerkt om ser vrouwelijker uit te zien. Het bovenwerk is gemaakt van leer met suède accenten en heeft ook een nettere look zonder stiksels. Ten slotte is usually de schoen gedetailleerd attained meer hoogte, Goedkope Nike Air Force 1 Sage   met een wigvormige middenzool, gevolgd front door een nieuwe branding op de hiellipjes. Bovendien is usually het hoogtepunt "Lemon Venom" -thema prominent aanwezig op de merkgebieden.

Halloween komt eraan. En hoewel fuente verschrikkingen van 2020 waarschijnlijk niet kunnen worden geëvenaard, is het nog steeds leuk om je around te geven aan een beetje spook- en griezelactie. Nike doet precies dat door dit weekend fuente Nike Air Force 1 "Orange Skeleton" te laten vallen, een vervolg op fuente twee vorige, en enorm populaire, skeletachtige sneakers. Het kwam in de winkels op 28 oktober, maar je kunt nog steeds een paar beveiligen  Goedkope Nike Air Force 1 Sneaker   front door naar beneden te scrollen. Na het uitbrengen lorrie volledig zwarte en volledig witte skeleton Air Force 1-sneakers in respectievelijk 2019 en hel 2018, gaat de Swish dit jaar helemaal uit All Hallows 'Eve attained een pompoenachtig oranje stuk.

Dateianhang:


In de afgelopen weken hebben we een aantal geweldige nieuwe kleurstellingen gezien voor de Low-editie. In diesem fall is er nog een voor jou; de Nike jordan Future Low University Reddish colored. Dit is absoluut een van de interessante kleurencombinaties uit de serie en hel zal binnenkort in fuente winkel liggen. Sinds fuente release van het eerste paar Jordan Future Reduced in 2014, bleef Nike het hele jaar door indruk maken op fans  visit here   attained een mooie collectie kleuren. Dit paar is gemarkeerd in een mix lorrie University Red, Black en hel White colourway. Het heeft een verbluffende 3M reflecterende details, die het hele bovenwerk bedekt. Het bovenwerk is gebouwd met een bodem met open gaten in rood. Er zijn contrasterende zwarte accenten op de binnenvoering. De schoen zit bovenop een witte zool.

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Ladezeit der Seite: 0.077 Sekunden

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME